Bemutatkozás

A Megbízható, Precíz és Tiszta Szakértelem 

A PERRY 2000 Szolgáltató Betéti Társaság kizárólagosan magyar tulajdonú vállalkozásként nyújt facility management szolgáltatásokat. Cégünk 1999-ben kezdte meg működését, kezdetben kizárólag takarítási szolgáltatásokkal foglalkoztunk. A későbbiekben - a piac igényeihez igazodva - egyéb, takarításhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal bővítettük tevékenységi körünket. Fő profilunk az épület takarítás és portaszolgálat. A takarítás terén nem ismerünk lehetetlent. Vállaljuk iskolák, óvodák, autószalonok, irodaházak, szállodák, vendéglátó helyek és szinte bármilyen épület takarítását akár napi, heti vagy alkalmankénti rendszerességgel  Megbízható és Precíz Szakértelemmel Mesterfokon.

A több éves szakmai tapasztalat, a modern technikai háttér és a rugalmas, precíz munkatársak biztosítják, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani megrendelőink részére. Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy megbízható munkánk színvonalával mindazok a cégek elégedettek voltak, ahol eddig - és most is - szolgáltatóként dolgozunk. Az eltelt évek során a takarítási feladatellátás, mint szolgáltatás sokat fejlődött. Cégünk is lépést tartott a munkatársaink képzésével, a környezetbarát anyagok és gépek használatával, valamint a technológiák folyamatos fejlesztésével. Célunk, hogy a takarítási szolgáltatások során megteremtsük az igényes, tiszta és higiénikus környezetet, ezzel járulunk hozzá az Önök kellemesebb munkakörnyezetéhez.  A munka minőségére, a munkavégzés megbízhatóságára garancia, a közel 20 éve a magas szintű elvárásoknak megfelelő, jól összeszokott dolgozók gárdája.

Törekszünk megtalálni azt a partnerkört, akik a hosszú távú értékteremtés és értékmegőrzés elvei szerint építik fel működésüket. Azokat, akik akarnak és képesek áldozni olyan biztosan megtérülő beruházásokra, mint a hatékonyságnövelő, emberközpontú munkakörnyezet és az igényes cégmegjelenés.

Jogosan merülhet fel az a kérdés, hogy miben vagyunk mások, mint a piacon szereplő más takarítással foglalkozó cégek. Néhány érv, ami mellettünk szól:

Munkatársainkkal folyamatosan arra törekszünk, hogy azt a minőségi szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleink, illetve megrendelőink részére, amit ígértünk. Ennek köszönhetően alakulhatnak ki a stabil és a hosszú távú korrekt kapcsolatok, a megbízhatóság és a tisztesség jegyében.

Az elmúlt közel 20 évnek köszönhetően, megfelelő szakmai hátteret, precíz munkaerőt és professzionális technológiákat értünk el. E kiemelt tényezők együttes hatásaként, bármilyen feladatot gyorsan, hatékonyan és jó minőségben megoldunk.

Hosszú évek során válogattuk össze takarító és portaszolgálati műszaki munkatársainkat, ennek köszönhetően minden dolgozónk megbízható, mindannyian leinformáltak, valamint munkájukat szakszerűen végzik.

Cégünk számára rendkívül fontos, hogy minél kevesebb vegyszerrel terheljük környezetünket, ennek érdekében környezetbarát technológiát, eszközöket és tisztítószereket alkalmazunk. A takarításhoz felhasznált tisztítószerek az ÁNTSZ által engedélyezettek és az Európai Unió normáinak is megfelelnek.